Участь L'Oréal: Наша відповідь на Covid-19

“В умовах цієї безпрецедентної кризи ми зобов'язані сприяти зосередженню колективних зусиль. Cвоїми діями компанія L'Oréal висловлює визнання, підтримку і солідарність з тими, хто виявляє неабияку мужність і самовідданість у боротьбі з пандемією”.

Жан-Поль Агон, Голова правління і Генеральний директор L'Oréal

Наші дії

Наша Група реалізовує європейський План солідарності, спрямований на підтримку місцевої спільноти в умовах стрімкого поширення коронавірусу. Лікарні та аптеки, які опинились на передовій у боротьбі з поширенням коронавірусу; продовольчі мережі, які забезпечують споживачів основними продовольчими товарами; перукарні, магазини парфумерії та підприємці малого та дрібного бізнесу, які особливо відчувають наслідки економічної кризи, пов'язаної з пандемією; і, зрештою, громадські організації, які надають допомогу постраждалим, сьогодні як ніколи потребують нашої підтримки.

Ми негайно запроваджуємо наступні заходи:

Солідарність з органами охорони здоров'я

Заводи нашої Групи, виготовляють гелі для санітарної обробки рук та нарощують виробництво в значних кількостях для підтримки французьких і європейських органів охорони здоров'я

Солідарність з медичними працівниками та фармацевтами:

La Roche-Posay забезпечує засобами для санітарної обробки рук лікарні, будинки для літніх людей та аптеки в Європі. Ці установи знаходяться на передовій лініі боротьби з коронавірусом, та щоденно борються з епідемію задля того, щоб захистити усіх нас. У Франції бренд безоплатно надає спеціальні пляшки аптекам, здатним власними силами виробляти дезінфікувальні засоби.

Солідарність із продовольчими мережами:

Garnier безоплатно передає своїм європейським клієнтам, а саме продовольчим мережам, кілька мільйонів одиниць дезінфікувальних засобів для рук, щоб їх співробітники могли захистити себе, дотримуючись рекомендованих запобіжних заходів.

Солідарність з малим та дрібним бізнесом у дистриб'юторських мережах (перукарні, невеликі парфумерні магазини):

Група заморожує вимоги щодо оплати за продукцію, доки їх бізнес не відновиться.

Солідарність з найбільш ураженими постачальниками:

Ми скорочуємо терміни оплати нашим постачальникам, які найбільше постраждали від кризи, запровадивши систематичні термінові платежі.

Солідарність із верствами населення, які потребують допомоги:

Фонд L'Oréal вирішив пожертвувати один мільйон євро партнерським громадським організаціям, які надають допомогу постраждалим. Це допоможе найбільш потребуючим верствам населення дотримуватись рекомендованих запобіжних заходів, опираючись поширенню коронавірусу і протистояти наслідкам цієї епідемії. Цим громадським організаціям, які підтримуються Фондом протягом всього року, надаються гігієнічні набори (гель для душу і шампунь) та гелі для санітарної обробки рук соціальним працівникам, волонтерам та бенефіціарам.